Caravana sănătății orale, în cartierul George Enescu

„Caravana sănătății orale” a poposit în cartierul George Enescu al municipiului Suceava. Timp de câteva ore, trecătorii, copii și pensionari deopotrivă, au primit sfaturi practice pentru efectuarea unui periaj dentar corect, atât de la studenții, cât și de la cadrele medicale ale Facultății de Medicină și Științe Biologice din cadrul Universității „Ștefan cel Mare”.

Organizată de Facultatea de Medicină și Științe Biologice din cadrul Universității Ștefan cel Mare în parteneriat cu Primăria Suceava și Colegiul Medicilor Stomatologi Caravana Sănătății Orale a poposit în cartierul George Enescu din municipiul Suceava Timp de câteva ore, părinți, copii și bunici au primit sfaturi practice pe tema sănătății orale de la studenți, dar și de la experți din domeniul stomatologiei
Sucevenii consideră că evenimentul este binevenit.

În cursul zilei de joi 27 iunie Caravana Sănătății Orale va poposi în fața corpului A din campusul universitar.

Prin intermediul Caravanei Sănătății Orale Facultatea de Medicină și Științe Biologice promovează și oferta educațională pentru anul universitar 2024-2025

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close