Muzică din belșug a doua seară la Zilele Sucevei 2024

Peste 10 mii de oameni au participat la a doua seară de concerte de la Zilele Sucevei 2024. După artiștii de renume național care au încălzit atmosfera cu folclor în prima parte a spectacolului, seara s-a încheiat cu mult-așteptata reprezentație Irina Rimes când mii de tineri au cântat fiecare vers al îndrăgitei artiste.

Dana Dăncilă- artistă
Și acum o să am nevoie de ajutorul dumneavoastră, dacă sunteți de acord, să strigați cu mine ”Hei, hei, hei, pe Sadoveancă”, să mă ajutați să ne veselim împreună la zi de mare sărbătoare a Sucevei și a creștinătății.

Viorica Macovei- artistă
„Cu acest prilej, iată domnul primar, Ion Lungu, a reușit să realizeze și anul acesta o mare, mare sărbătoare, un spectacol de suflet și pentru sufletele tuturor sucevenilor. Da, Sucevei și nu numai, pentru că din câte am văzut, ați venit din toate colțurile de aici, din localitățile limitrofe. Un lucru extraordinar și vreau să-i mulțumim și să-l aplaudăm pe domnul primar, pentru că…
a demonstrat de-a lungul timpului că a fi om e lucru mare și a rămas un om, un om cu caracter, un om prețuit și iubit de dumneavoastră și, mai mult decât atât, a lăsat atât de multe proiecte frumoase în urma sa. Ei, și acum trec la cântat oameni buni, așteptam dansatorii ansamblului din Suceava, acolo unde și eu am absolvit, da, universitatea și studiile de masterat, iar în clipele următoare am pregătit o melodie cu un titlu sugestiv ”La zi mare am venit!” Este o zi mare, oameni buni? La mulți ani tuturor! Bună seara! Bună seara tuturor și la mulți ani sărbătoriților de astăzi! La mulți ani și dăm drumul cântecului!”

După un spectacol cu mare artiști ai muzicii populare bucovinene, tinerii au avut parte de momentul mult așteptat. Pe scena din centrul Sucevei a urcat Irina Rimes.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close