Reabilitarea podului de la Milișăuți, aproape de final

Lucrările de reabilitare a podului de la Milișăuți se apropie de final. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a anunțat, prin intermediul paginii de Facebook, că după vopsirea anticorozivă, care are menirea să protejeze suprafața expusă la intemperii, la podul de pe DN 2H sunt în plină desfășurare lucrările de montare a parapetului metalic de protecție. Circulația rutieră ar putea fi reluată în condiții de normalitate pe podul de la Milișăuți la mijlocul lunii iulie, după patru ani și jumătate de la apariția problemelor. Proiectul nu a fost atât de complex încât să justifice întârzierile înregistrate în execuție. Problemele au fost acuzate de faptul că-n proiectul inițial nu a fost prinsă și amenajarea unui pod provizoriu.

Lucrările de reabilitare a podului de la Milișăuții se apropie de final. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a anunțat prin intermediul paginii de Facebook că după vopsirea anticorozivă care are menirea să protejeze suprafața expusă la intemperii, la podul de pe DN2H sunt în plină desfășurare lucrările de montare a parapetului metalic de protecție. Circulația rutieră ar putea fi reluată în condiții de normalitate la mijlocul lunii iulie, după patru ani și jumătate de la apariția problemelor.

Proiectul nu a fost atât de complex încât să justifice întârzierile înregistrate în execuție. Problemele au fost cauzate de faptul că în proiectul inițial nu a fost prinsă și amenajarea unui pod provizoriu, funcțional în perioada reabilitării podului de pe DN2H.

Authors

  • Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

    View all posts
  • Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

    View all posts

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close