Ionela și Marius Cozmiuc, portdrapelul României

Canotorii suceveni Ionela și Marius Cozmiuc vor fi purtătorii drapelului României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, care va avea loc pe 26 iulie. Cei doi au adunat împreună 19 medalii la marile competiții.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a anunțat joi că Ionela și Marius Cozmiuc vor fi purtătorii drapelului României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, care va avea loc pe 26 iulie. Cei doi sportivi suceveni au adunat împreună 19 medalii la marile competiții.
Ionela este triplă campioană mondială și triplă campioană europeană și a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice, Rio 2016 și Tokyo 2020. Marius este dublu campion european și campion mondial și vice-campion olimpic la Tokyo 2020. Canotorul sucevean a participat până acum la trei ediții ale Jocurilor, la Londra 2012, Rio 2016 și Tokyo 2020.

„Mă bucur că noi o facem și contează foarte mult pentru noi, pentru motivația noastră și cu siguranță vom duce steagul cât mai sus.
Suntem foarte hotărâți, pregătirea noastră este foarte bună. Ne mai trebuie un gram de noroc și eu spun că medaliile vor fi dintre cele mai strălucitoare.”

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close