Doliu în Poliția Locală Suceava

Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional. Un polițist local, în vârstă de 54 de ani, din Suceava s-a împușcat în cap în poligonul privat din comuna Vlădeni, jurdețul Botoșani. Supraveghetorul poligonului a fost cel care a sunat la 112 și a dat alarma. Din păcate, echipajul medical care a sosit la fața locului nu a mai putut să facă nimic pentru victimă. Contactat telefonic, directorul Poliției Local Suceava, Ovidiu Doroftei, a declarat că polițistul lucra în sistem de mai bine de 20 de ani, ocupa un post de la Ordine Publică, fără armă, și a avut o conduită profesională ireproșabilă. Bărbatul era căsătorit și în ziua în care a comis gestul necugetat se afla în concendiu medical. Potrivut unor surse neoficiale, polițistul local se antena frecvent în poligonul de la Vlădeni. Pentru consiliere în situații de criză suicidară puteți contacta Alianța Română de Prevenție a Suicidului în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între 19:00 – 07:00 la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel național din orice rețea) sau prin email non-stop la sos@antisuicid.ro. Pentru situații de urgență puteți să apelați oricând numărul de urgență 112.

Autor

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close