Hala unui gater, mistuită de incendiu

Un gater din comunei Moldovița a județului Suceava a fost mistuit de flăcări. Potrivit pompierilor, care au intervenit la fața locului cu 9 autospeciale de stingere, au ars acoperișul halei pe aproximativ 400 mp, 25 metri cubi de cherestea, 20 metri cubi bușteni și resturi din lemn. Atenție, urmează imagini cu impact emoțional!

Hala unui gater din satul Frumosu al comunei Vatra Moldoviței din județul Suceava a fost cuprinsă de flăcări în seara zilei de 4 septembrie. La fața locului au intervenit pompierii militari și pompierii voluntari cu 9 autospeciale de stingere.

Maior Alin Găleată- purtător de cuvânt ISU Suceava
„Colegii mei, împreună cu pompierii civili, au intervenit cu 9 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la o hală gater din localitatea Frumosu. Flăcările s-au manifestat generalizat la clădire și la bunurile din interior, vorbim despre utilaje, instalație, materie finită și altele, pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați. Datorită intervenției susținute, incendiul a fost localizat cu rapiditate și lichidat în limitele găsite după aproximativ 3 ore de luptă cu focul. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost de natură electrică. Din fericire, nu s au înregistrat victime, iar pompierii au salvat depozitul de materie primă cherestea depozitată în apropiere și un depozit de materiale de construcții.”

Causa probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost de natură electrică. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Purtătorul de cuvânt, Alin Găleată, susține că pompierii au reușit să salveze depozitul de materie primă, cheresteaua depozitată în apropiere și un depozit de materiale de construcții. Urmează să se facă o estimare a pagubelor produse de incendiu.

Authors

  • Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

    View all posts
  • Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

    View all posts

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close