Alin Conache, 9 puncte contra Portugaliei

Suceveanul Alin Conache a marcat nouă puncte în înfrângerea pe care România a înregistrat-o contra Portugaliei, sâmbătă, în cadrul Campionatului European. Rugbystul legitimat la Steaua a reușit trei transformări și un dropgol.

Echipa națională de rugby a României a fost învinsă de echipa Portugaliei cu 49 la 24, la pauză 20 la 10,
sâmbătă pe Stadionul Arcul de Triumf din București, în ultimul lor meci din grupa BA campionatului european. Sucevanul Alin Konache a marcat 9 puncte din 3 transformări și un drop goal. Humoreanul Daniel Plei, jucător legitimat la SCM Timișoara, a fost rezervă în acest meci. În precedentele partide, România a învins Polonia cu 20 la 8 în deplasare și Belgia cu 33 la 18 acasă. În semifinale, România va juca în deplasare cu Georgia, câștigătoarea grupei A, în timp ce Portugalia va primi replica Spaniei pe teren propriu.
În ediția trecută a campionatului european, România a ocupat locul 3 după ce a învins în finala mică Spania, cu 31 la 25.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close