Au fost reluate lucrările pe Aleea Saturn din Suceava

Deși calendaristic este încă iarnă, dar pentru că vremea o permite, au fost reluate lucrările pe Aleea Saturn din cartierul sucevean George Enescu. Lucrările cuprind aleile, accesul la scări-le de bloc, parcările de reședință, dar și spațiile verzi din zonă. De asemenea, va fi reabilitată și strada Venus pentru a avea legătura cu str. Universității refăcută în totalitate, anunță vice-primarul Lucian Harșovschi.

„Suntem pe aleea Saturn, în cartierul George Enescu, unde facem o nouă parcare de reședință. Această parcare de reședință va avea 36 de locuri și vine în completarea celorlalte existente.
Este cea mare cu acces din aleea Zorilor de 88 de locuri și vom mai avea încă una de 11 locuri undeva mai încolo.
Vorbim de parcări, dar vorbim și de o stradă complet reabilitată, strada de la Piața Mică, așa cum o știu sucevenii, pentru că cei din zona au suferit destul de mult când au fost lucrări la Piața Mică, care acum este modernă, civilizată, cu parcare subterană și vom avea lucrări pe toată lungimea străzii aleea Saturn și după care vom continua cu strada Venus până în strada Universității. E drept că este luna februarie și avem o vreme care ne permite, de aceea am redeschis acest șantier și vom redeschide și altele. În perioada de luna februarie, am deschis acest șantier și vom redeschide și altele. În perioada următoare, nu avem încă stațiile de asfalt funcționale, dar până atunci se poate lucra la terasamente, borduri, împrejmuiri și pregătiri pentru a se turna covorul asfaltic atunci când se deschid stațiile de asfalt.

E colegul meu din primărie și reprezentantul… Reprezentantul constructorului. Rugămintea este, nu rugăminte, de fapt e sarcină în serviciu. Dacă într-o zi pleacă, vreau să fiu anunțat. Deci voi de acum, când vremea nu permite, am înțeles, nu lucrați.
Dar nu mai vreau să pățesc ce am pățit anul trecut, când ați luat oamenii și ați dus pe alte lucrări. E februarie, nu aveți stații de asfalt deschis, pentru că e normal, dar la borduri, ciment, ce înseamnă amenajări, terasamente, se poate lucra. Aici vine bordura pe un trotuar? Acum nu aveam trotuar, vom avea trotuar aici. Aici e foarte bine. Și aici avem o altă parcare, da? E pregătită, trebuie doar asfalt?”

Lucrările cuprind aleile, accesul la scările de bloc, parcările de reședință, dar și spațiile verzi din zonă.
De asemenea, va fi reabilitată și strada Venus, pentru a avea legătură cu strada Universității, refăcută în totalitate.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close