Examen trecut cu ”notă de plată” la poliție

Nervi și blocaj în trafic pe strada Universității din municipiul Suceava. O mașină parcată prost chiar lângă Inspectoratul Județean de Poliție a împiedicat un camion încărcat cu marfă să poată face aprovizionarea la hipermarketul din zonă. Rămas cu vagoanele în stradă, TIR-ul a îngreunat circulația și a întins nervii șoferilor și pietonilor la maxim. Mașina aparține unei tinere care s-a grăbit la un examen și a lăsat-o parcată neregulamentar aproape patru ore.

Cu accesul blocat către hipermarketul de pe strada Universității, un tir încărcat cu marfă a blocat strada și a întins la maximum nervii șoferilor și pietonilor. Unii chiar s-au răzbunat pe șofer, deși acesta nu era vinovat.
Calea de acces era blocată de un autoturism, parcat neregulamentar, chiar la colțul clădirii în care funcționează inspectoratul județean de poliție Suceava. În urma cercetărilor s-a constatat că mașina fusese parcată dimineață de o tânără care se grăbea să ajungă la un examen. Femeia de 27 de ani din satul frumoasă a comuna Moara
nu a revenit la autoturism decât după aproape patru ore.

În fapt s-a reținut faptul că în jurul ori 8 și 30 de minute femeia a parcat în mod neregulamentar autoturismul proprietate, blocând astfel, practic, accesul comercial către un hipermarket pentru autovehicule care asigurau aprovizionarea și, de asemenea, perturbând circulația publică în zonă. Abia în jurul orei 12 s-a reușit deblocarea situației și traficului în zonă. Pentru faptul că a blocat circulația și accesul la zona de aprovizionare, dar și pentru că nu avea toate actele asupra sa, femeia a fost sancționată contravențional și nu numai.
Polițiștii în cadrul serviciului rutier au dispus sancționarea contravențională la UG 195-2002 privind circulația pe drumurile publice a unei femei în vârstă de 27 de ani din comuna Moara cu amenzii în valoare totală de 990 de lei pentru încălcarea mai multor reguli de circulație pe raza municipiului Suceava. Polițiștii procedând ulterior și la reținea certificatului de înmatriculare al vehiculului
pentru mai multe neconformități tehnice.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close