CSU Suceava – Dinamo București: 36-40

CSU Suceava a pierdut cu scorul de 36-40 meciul disputat, pe teren propriu, cu Dinamo București. După 18 etape, echipa antrenată de Bogdan Șoldănescu se află pe locul 8 în Liga Zimbrilor.

CSU Suceava a primit vizita campioanei Dinamo București în cadrul etapei a 18-a din Liga Zimbrilor. Sucevenii au dat o replică bună celei mai puternici o echipe din România, reușind în câteva rânduri să se apropie chiar la un gol pe tabelă. Formația antrenată de Xavier Pascual s-a aflat la conducere pe întreg parcursul jocului. A condus la pauză cu 18 la 15, iar la final s-a impus cu scorul de 40 la 36. Cel mai bun marcator al gazdelor în meciul cu Dinamo a fost Boton Balas cu 9 goluri înscrise.
În cadrul etapei a 18-a din Liga Zimbrilor s-au mai înregistrat următoarele rezultate. CSM București, CSM Constanța 25 la 34, CSM Bacău, CSM Sighișoara 36 la 28, Steaua București, Politehnica Timișoara 29 la 24, Universitatea Cluj, HC Buzău 26 la 28, Minaur Baia Mare, CSM Vaslui 28 la 23, și CSM Focșani, Potaisa Turda 31 la 34. În următoarea etapă, CSU Suceava va juca pe terenul celor de la HC Buzău, duminică de la ora 18.30.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close