Penultimele amicale pentru Bucovina și Șomuz

Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni au susținut, în weekend, penultimele meciuri de pregătire înainte de reluarea Ligii a 3-a. Rădăuțenii au învins Dream Team Ipotești cu 2-0 și Bradul Vama cu 8-0, iar fălticenenii au pierdut la Gura Humorului cu 2-1.

Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni au susținut la finalul săptămânii trecute penultimele meciuri de pregătire înainte de reluarea campionatului Ligii a 3-a.
Echipa Rădăuțeana a câștigt două meciuri amicale într-o singură zi, 2-0 cu Dream Team Ipotești printr-o dublă semnată de Robert Ciobanu
și 8-0 cu Bradul Vama prin golurile marcate de Iosif Netbai, 3, Andrei Sahlean, 2, Georgica Hopulele, 2 și Andrei Alexandru.
Într-un alt meci de verificare disputat sâmbătă, Șomuz Fălticeni a pierdut pe stadionul tineretului din Gura Humorului în fața gazdelor de la Șoimii cu scorul de 2-1.
Humorenii s-au impus prin golurile înscrise de Claudiu Ungureanu și Ciprian Severin, după ce fălticenenii au condus la pauză prin reușita lui Eduard Julei.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close