Transformator de peste 300 tone, transportat de la Șcheia spre PTF Siret

Un transport agabaritic impresionant a început în data de 4 martie, având ca destinație Vama Siret. Mai exact, un transformator de peste 300 de tone este transportat de la Șcheia, județul Suceava, până la Vama Siret, într-un proces care se va desfășura pe o perioadă de 7 zile, până pe 11 martie, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Traseul acestui transport special include următoarele etape. Șcheia, județul Suceava, DN17, varianta de ocolire Suceava, DN2, Siret PTF, conform anunțului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Cu o lățime maximă de 4,5 metri, o masă totală de 318,5 tone, o lungime de 55 de metri și o înălțime de 6,01 metri, vehiculul va circula cu o viteză adaptată condițiilor de trafic, cu o viteză maximă de 70 km la oră pentru vehiculele cu depășiri. Pentru a asigura siguranța și fluiditatea traficului, transportul este însoțit de autovehicule de însoțire, autorizate și de echipaje ale Poliției Rutiere.

Planificarea exactă a etapelor de desfășurare a transportului este responsabilitatea Poliției Rutiere și acesta nu se va desfășura în condiții meteorologice periculoase, cu avertizări de cod galben, portocaliu sau roșu, a mai transmis Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close