Nume noi în echipa lui Lucian Harșovschi

Suceveanul Sorin Mihalescul, pompier voluntar la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava și hairstylista Raluca Tuchlei, cunoscută ca Dizzy, s-au alăturat echipei candidatului PNL la funcția de pri-mar al Sucevei, Lucian Harșovschi. Dacă Sorin s-a făcut remarcat prin peste 3.000 de ore de voluntariat în folosul comunității, ca antrenor de kickboxing și component al lotului României, Raluca es-te implicată în campanii de protecție a animalelor și numeroase activități caritabile.

Și hair stylist-ul Raluca Tuhlei, cunoscută de suceveni drept Dizzy, a anunțat pe contul său de Facebook că s-a alăturat echipei viceprimarului Lucian Harșovschi.

De-a lungul timpului, Dizzy a organizat și a sprijinit numeroase campanii caritabile și s-a implicat în activități de protecție a animalelor. “Salutare, prieteni! Am decis anul acesta să candidez la Consiliul Local în echipa PNL, alături de Lucian Harșovschi. Cred că putem face lucruri frumoase în orașul nostru și vă mulțumesc de pe acum pentru susținere.” A scris sucevenca într-o postare pe Facebook.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close