Parte din echipa lui Vasile Rîmbu se prezintă

După ce, zilele trecute, a fost anunțată echipa din care vor fi aleși viitorii candidați la Consiliul Local, acum, susținătorii lui Vasile Rîmbu se prezintă. Este vorba despre arhitectul sucevean Beni Atodiresei, profesorul Dan Popescu, care este directorul Colegiului Național Ștefan cel Mare, și activistul civic Andrei Bacoș.

„Sunt Beni Atodiresei, arhitect și cred că Suceava poate fi salvată și prin arhitectură. Mama crizelor este criza leadership-ului. Bunica crizelor este criza leadership-ului politic. Candidatura domnului Rîmbu la primăria Suceava este un pas înainte de a ieși din criză.”

Pe lista susținătorilor lui Vasile Rîmbu se mai află și activistul civic Andrei Bacoș, cel care de-a lungul timpului s-a implicat în numeroase acțiuni caritabile, a organizat activități pentru sprijinirea persoanelor cu dizabilități și a semnalat în mai multe rânduri diferite probleme ale Sucevei, inclusiv problema locurilor de joacă periculoase pentru copii.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close