S-au ales cei 11 decani ai Facultăților De la Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava

Cele 11 facultăți ale Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava și-au ales decanii. Două facultăți dintre cele 11 și-au schimbat conducătorul în acest an.

Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava și-a desemnat decanii pentru cele 11 facultăți. Două dintre acestea au înregistrat schimbări în conducerea lor în acest an.

Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării este condusă de Petroșel Daniela Viorica, în timp ce Facultatea de Educație Fizică și Sport își are acum ca decan pe Leuciuc Florin. Ceilalți decani sunt: Ignătescu Cezara Camelia din cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative, Năstase Carmen Eugenia la Facultatea de Economie, Administrație și Afaceri, Milici Laurențiu Dan la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, Oroian Mircea Adrian la Facultatea de Inginerie Alimentară, Muscă Ilie la Facultatea de Inginerie Mecanică, Autovehicule și Robotică, Pintescu Florin la Facultatea de Istorie și Geografie, Covașă Mihai la Facultatea de Medicină și Științe Biologice, Palaghianu Ciprian la Facultatea de Silvicultură, și Colomeischi Aurora Adina la Facultatea de Științe al Educației.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Dalia Ionesi

    Dalia-Ștefania Ionesi a avut primul contact cu lumea televiziunii în anul 2018 prin participarea la o emisiune difuzată pe un post național. În anul 2023 a absolvit Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării în cadrul Universității "Ștefan cel Mare" Suceava, iar în același an a început studiile masterale în Comunicare, Media și Industrii Creative la aceeași universitate. După 5 ani a revenit în televiziune, ca de redactor la Intermedia, datorită responsabilității, spiritului de competitivitate și aspirațiilor de a contribui la un peisaj media divers.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close