Gheorghe Șoldan: ”Nu voi ignora comuna Baia”

După o vizită în comuna Baia, deputatul Gheorghe Șoldan a transmis, printr-un comunicat de presă, că primarul comunei, Maria Tomescu, este un model pentru el. În plus, el critică și cu acest prilej actuala administrație județeană pentru că nu a oferit suficient sprijin comunității din Baia, cu argumentul că primarul are altă culoare politică decât președintele Consiliului Județean.

Maria Tomescu, medic de profesie, este primarul comunei Baia și a atras investiții de peste 30 de milioane de euro pentru comunitatea sa, în lipsa unui sprijin din partea administrației județene, așa cum susține într-un comunicat de presă deputatul Gheorghe Șoldan după o vizită la Baia. ”Oamenii își rup mașinile pe drumul județean care leagă Baia de Bogata, iar gropile sunt acoperite cu pietriș odată la nu știu cât timp. Toate acestea pentru că primarul ales de oameni cu aproximativ 85% din voturi nu are aceeași culoare politică cu președintele Gheorghe Flutur.” Gheorghe Șoldan a mai transmis după vizita efectuată la Baia că Maria Tomescu este un model pentru el.
”Am învățat multe de la doamna primar și sunt mândru că e în echipa mea. Eu nu voi ignora comuna Baia și nu voi separa niciodată județul în două”, a mai transmis parlamentarul Sucevean.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close