Niculai Barbă: ”Respingem cu fermitate vorbele goale”

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a reacționat la criticile formulate de deputatul Gheorghe Șoldan în recenta sa vizită la Baia conform cărora administrația județeană nu ar fi oferit suficient sprijin comunității din Baia, deoarece primarul are altă culoare politică decât Gheorghe Flutur. ”Respingem cu fermitate vorbele goale, neadevărurile pe care le proliferați prin județ din dorința de a obține voturi”, a transmis Niculai Barbă.

După o vizită în comuna Baia, deputatul Gheorghe Șoldan a transmis printr-un comunicat de presă critic la actuala administrație județeană,
pentru că nu a oferit suficient sprijin comunității din Baia, cu argumentul că primarul are altă culoare politică decât președintele Consiliului Județean.

”Sunt convins că, în lipsa acestei campaniei, domnul Șoldan nici nu și-ar fi pus în gând să pășească prin toate lucrurile, unde, doar în acest an și în ultima perioadă, s-au modernizat drumuri județene. La Baia a văzut, cred, drumul modernizat de Consiliul Județean Suceava în toamna anului trecut, care face legătura cu municipiul Fălticeni, drum pe care s-a turnat covor asfaltic. La Vadu Moldovei, în Dumbrăvița, s-a turnat covor asfaltic. La Roșcani s-a turnat covor asfaltic în aceste zile. În Horodniceni, în Șaru Dornei, la Satu Mare, Grănicești, Forăști, Manolea, la Brodina se lucrează la modernizarea drumurilor. Se lucrează intens la Liteni Moara, la Stroiești, la Todirești, la Ipotești, la Bosanci, la Udești, la Liteni, la Dolhasca, la Stulpicani și în multe alte lucruri urmează, așa cum se face în fiecare an, unde este nevoie să se execute lucrări de plombare. A exemplificat Nicolae Barbă câteva dintre lucrările de modernizare pe drumurile județene. În fine, vă mai spun că sucevenii sunt oameni care înțeleg repede adevărul, știu cine a făcut și ce a făcut fiecare. Vor taxa impostura, demagogia și șmecheria. Respingem cu fermitate vorbele goale, neadevărurile pe care le proliferați prin județ din dorința de a obține voturi”, a concluzionat vicepreședintele Consiliului Județean Suceava.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close