Vasile Rîmbu și-a înregistrat candidatura pentru funcția de primar

Președintele organizației municipale Suceava a PSD, Vasile Rîmbu, și-a înregistrat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Suceava și a depus lista de candidați la Consiliul Local pentru alegerile din 9 iunie. Vasile Rîmbu a transmis că, împreună cu echipa sa, va dezvolta Suceava într-un context metropolitan, și nu izolat. Economistul a explicat că nu va cere angajaților din Primărie mai mult decât cer aceștia atunci când beneficiază de servicii publice: muncă, respect, performanță și servicii de calitate.

Însoțit de o echipă foarte numeroasă, președintele Organizației Municipale Suceava, PSD, Vasile Rî mbu, și-a înregistrat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Suceava.
Totodată, el a depus și lista de candidați pentru Consiliul Local. Primele 10 persoane de pe această listă sunt Paul Turcoman, Andrei Bacoș, Beni Atodiresi, Adelina Paiu,
Dan Ioan Cușnir, Răzvan Bandac, Roxana Ciornei, Andrei Gheață, Radu Bores și Dorina Chiței.

Vasile Rîmbu
“Mesajul nostru este știut, facem Suceava bine. Aș vrea ca acest mesaj să fie un mesaj-apel către toți locuitorii municipiului Suceava,
să rezoneze în inimile și mințile noastre și, într-un timp cât mai rezonabil, să devină realitate. Pentru a realiza acest deziderat. Este absolut necesar să regândim Suceava. Împreună cu specialiști, și aici mă refer la arhitecți, urbaniști, constructori, peisagiști și alții.
Împreună cu antreprenorii, dar și cu funcționarii publici. Împreună cu tinerii, dar și cu maturii. Împreună cu toți cetățenii responsabili ai Sucevei. Deci, împreună cu toți. Ca să facem ceea ce spunem, avem nevoie de creditul sau încrederea cetățenilor Sucevei.”

“Unul dintre planuri este efectuarea a minim două centre de permanență. Asta înseamnă crearea două sedii cu minim cinci medici de familie,
care vor asigura în regim de gardă urgențele. Minore pentru suceveni. Pe lângă beneficiu pe care îl aduce accesibilitatea a serviciilor medicale a cetățenilor, un alt beneficiu este și degrevarea de urgențe minore a serviciului de urgență de la Spitalul Județean, care pare să fie din ce în ce mai aglomerat. De asemenea, iarăși un plan pe termen lung, aș spune eu, îndrăzneț l-ar numii alții,
este construirea unui spital municipal, care să deservească, în deosebire, partea de servicii medicale care sunt deja la maximum forjate în Spitalul Județean Suceava. Putem concluziona că, alături de domnul Rîmbu, suntem obligați să facem Suceava bine. Și prin arhitectură, și prin dezvoltare economică. Asta este intenția noastră. Și cu siguranță, alături de încrederea dumneavoastră, vom și reuși.”

La depunerea candidaturilor au mai fost prezenți președintele PSD Suceava, Ioan Stan, precum și deputatul George Șoldan.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close