Claudia Costiuc, pe locul 6 în Italia

Atleta dorneană Claudia Costiuc a reprezentat România la Campionatul European de alergare pe șosea rezervat categoriei de vârstă sub 20 de ani. Sportiva antrenată de Cristian Prâsneac s-a clasat pe locul 6 la competiția desfășurată în Italia.

Campionatul European de alergare pe șosea rezervat categoriei de vârstă sub 20 de ani s-a desfășurat pe 1 mai la Oderzo, în Italia.
Din echipa României a făcut parte și Claudia Costiuc, sportiva antrenată de Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei. Atleta originară din comuna Iacobeni a încheiat competiția pe locul 6.

Iată ce a declarat antrenorul Cristian Prâsneac: ”Claudia nu este specialistă pe proba de 5 km. După ce am stat 3 săptămâni în cantonament cu lotul olimpic de juniori la Izvorani, am primit invitația de a participa la această competiție. Datorită faptului că suntem în perioada de acumulare, am crezut că această cursă poate fi benefică pentru sportiva mea. Claudia Costiuc are baremul realizat în proba de 800 de metri pentru campionatul mondial sub 20 de ani, care se va desfășura în luna august în Peru”, a declarat Cristian Prâsneac.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close