A fost semnat acordul CJ – CNAIR pentru drumul de mare viteză Suceava-Gura Humorului

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat miercuri, pe 8 mai, un acord de parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru construirea drumului de mare viteză Suceava – Gura Humorului. Acordul are ca obiectiv investiția în lotul 3 al acestui drum, care va lega Suceava de Vatra Dornei, în tronsonul Suceava – Gura Humorului.

Consiliul județean Suceava va fi implicat în elaborarea documentației prin licitație pentru acest tronson de autostradă a nordului,
care va pleca din zona șoselei de centură a Sucevei, Sfântul Ilie, și va trece prin localitățile Tolva, Drăgoiești, Berchișești, Capu Codrului și va ajunge la centura Gura Humorului, a subliniat Gheorghe Flutur. ”În același fel am procedat și pentru varianta ocolitoare a orașului Gura Humorului și am câștigat mult timp, circa 2 ani de zile. Acum, la sfârșitul lunii, mai așteptăm scoaterea la licitația lucrărilor de execuție a tronsonului Suceava până la Gura Humorului și pentru că dorim să grăbim aceste lucrări, Consiliul județean Suceava va continua să se implice în aceste proiecte”, a declarat Flutur.

El a evidențiat că în mandatul său actual, 2020-2024, Consiliul județean Suceava s-a implicat activ în parteneriate cu Ministerul Transporturilor pentru diverse proiecte, precum drumul rapid Suceava-Botoșani, varianta ocolitoare a orașului Gura Humorului, drumul paralel cu frontiera Ucrainei, Vicovu de Sus-Climăuți, autostrada A7 și acum tronsonul din autostrada nordului Suceava-Gura Humorului.
”Această implicare înseamnă și răspundere, dar și scurtarea termenelor de așteptare și garanția că lucrurile se vor întâmpla”, a mai subliniat Flutur.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close