Petru Bodea, medaliat cu bronz la Chișinău

Atletul dornean Petru Bodea a câștigat bronzul la un meeting atletic pentru Juniori 2 care s-a desfășurat în Republica Moldova, la Chișinău. Pentru sportivul pregătit de Cristian Prâsneac aceasta este prima medalie internațională.

Sâmbătă la Chișinău a avut loc un meeting atletic pentru juniorii doi, intitulat Moldovan Youth Challenge 2024. La competiție au participat sportivi din șapte țări.

Printre aceștia s-a numărat și Petru Bodea, atlet pregătit de Cristian Prâsneac la clubul CSM Dorna Vatra Dornei. Sportivul originar din comuna Iacobeni a reușit să câștige bronzul în proba de 2000 de metri obstacole, aceasta fiind prima sa medalie internațională. Iată ce a declarat antrenorul Cristian Prâsneac. ”Elevul meu a participat pentru prima dată în proba de 2000 de metri obstacole și sunt foarte mulțumit de el. A condus de la începutul cursei până la distanța de 1800 de metri, unde a început să cedeze din cauza lipsei de experiență. Am analizat greșelile și efortul care trebuie depus în probele de obstacole și sperăm ca în viitor să reușim timpii mai buni și locuri mai fruntașe”, a transmis Cristian Prâsneac.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close