Zilele Teatrului ”Matei Vișniec” 2024, Ziua a IV-a

Nu mai puțin de șapte evenimente au fost propuse publicului marți, pe 14 mai, în cea de a patra zi a Festivalului Internațional de Teatru ”Zilele Matei Vișniec” de la Suceava. Un atelier de teatru pentru copii și adolescenți, dar și spectacolul sold out „Take, Ianke și Cadâr”, o adaptare remarcabilă realizată de Horațiu Mălăele, au fost două dintre punctele de interes ale zilei.

La Alexandria Librării s-a desfășurat un atelier de teatru special dedicat celor mici, organizat în colaborare de Școala de Teatru Dream Boutique București și Teatrul Municipal ”Matei Vișniec” Suceava.

Copiii cu vârste între 8 și 10 ani au fost invitați să exploreze secretele artei dramatice, într-o atmosferă creativă și interactivă, sub îndrumarea profesioniștilor din domeniu. Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit spectacolul ”Take, Ianke și Cadâr”, o adaptare remarcabilă realizată de Horațiu Mălăele după textul lui Victor Ion Popa. Cu regia lui Horațiu Mălăele și o distribuție de excepție, ce a inclus nume precum Horațiu Mălăele, Răzvan Vasilescu și Dana Dogaru, publicul a fost transportat în lumea plină de umor și înțelepciunea acestui clasic al dramaturgiei românești. Festivalul internațional Zilele Teatrului ”Matei Vișniec” Suceava se desfășoară până pe 19 mai 2024. Programul poate fi consultat pe teatrulmateivișniec.ro

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close