Ioan Stan îl acuză pe Gheorghe Flutur că ”minte cum respiră”

Senatorul PSD Ioan Stan îl acuză pe președintele Gheorghe Flutur, candidat PNL pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean, că minte cum respiră. Ioan Stan susține că Gheorghe Flutur își asumă merite nejustificate cum ar fi readucerea pădurilor PENTRU oamenilor din Coşna, contribuția sa la reabilitarea Cazinoului din Vatra Dornei și modernizarea drumurilor județene. În plus, Ioan Stan a subliniat că realizările majore la multe dintre obiectivele pe care Gheorghe Flutur și le asumă au fost făcute de administrațiile anterioare PSD.

Senatorul Ioan Stan a declarat printr-un comunicat de presă că Gheorghe Flutur minte constant și a dat câteva exemple recente.
La Coșna, Gheorghe Flutur a susținut că în 2003-2004 a luptat pentru a reda pădurea locuitorilor din zonă, deși atunci era doar un senator din opoziție. Ori demersurile ar fi fost făcute de parlamentarii PSD din Suceava, inclusiv de Ioan Stan cu sprijinul guvernului Năstase.
Mai mult, Ioan Stan a adăugat că în perioada în care a fost ministru, Gheorghe Flutur ar fi încercat să cedeze pădurea Bistrițenilor și s-ar fi opus trecerii conductei de gaz către Vatra Dornei.

De asemenea, senatorul PSD a susținut că Gheorghe Flutur și-a asumat recent meritele pentru reabilitarea cazinoului din Vatra Dornei,
deși acest proiect a fost gestionat de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților cu fonduri europene. Ioan Stan a continuat criticile, menționând că drumul județean Grădinița-Coșna a fost finanțat prin PNDL-2 de la guvernul PSD și nu datorită lui Gheorghe Flutur, că acesta a mințit când a spus că în Comuna Straja nu s-a realizat nimic timp de 8 ani, uitând de datoriile lăsate de fostul primar, iar la Vicovul de Sus orașul s-ar fi dezvoltat economic, fără ajutorul liberalilor. Mai mult, Ioan Stan a menționat că Gheorghe Flutur susține că datorită lui se toarnă asfalt pe drumurile naționale din zona Rădăuți, Marginea Vicov, Voitinel, deși acestea sunt gestionate de Ministerul Transporturilor, iar la modul general, Ioan Stan a criticat starea drumurilor județene care se află în subordinea lui Gheorghe Flutur.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close