Marian Andronache: ”suntem mereu atacați”

Fostul viceprimar, actual candidat din partea Alianței Dreapta Unită pentru primăria Suceava, Marian Andronache, critică modalitatea în care contracandidații au ales să procedeze în campania electorală și îi atacă pe cei care candidează de la Dreapta Unită. În completare, secretarul general al partidului, Anca Gâtlan, susține că Suceava nu are nevoie nici să se facă bine, nici să întinerească.

Marian Andronache- candidat primăria Sucevei
„Am spus că în această campanie nu o să vorbesc despre contracandidați. Nu vreau să atac pe nimeni, însă atât eu cât și echipa mea suntem tot timpul atacați. Și nu atacați de contracandidați direct, ci de…Am spus odată despre cățeii lor și spun încă odată lucrul ăsta, pentru că au o mulțime de conturi false și dumneavoastră cred că știți mai bine decât mine. Sunt partide cu foarte mulți bani în spate și atunci folosesc aceste conturi false pentru a ataca pe toți. Noi nu folosim așa ceva și am rugat, deși am putea, dar nu vrem să facem așa ceva. Suntem atacați în continuare, nu e nicio problemă, însă vreau să le spun că… În anul 2020 am candidat, să le spun sucevenilor, am candidat și am ieșit pe locul 2. Ne mai lipsea atunci 3000 și ceva de voturi. În 2020, dacă eram în această alianță, câștigam primăria.
Și poate altfel ar fi arătat orașul în momentul ăsta.”

În completare, secretarul general al partidului, Anca Gâtlan, susține că Suceava are nevoie de altceva decât să se facă
bine sau să întinerească, făcând aluzie la sloganurile de campanie ale principalilor contracandidații.

Anca Gâtlan- candidat consiliul local Suceava
„Realist, sucevenii nu sunt bolnavi. Sucevenii, dacă au o problemă de sănătate, merg la spital să se facă bine, nu merg la primărie să se facă bine. La fel, dacă stăm bine să ne gândim realist, sucevenii nu sunt depășiți de vremuri și de vârstă. Sucevenii merg la primărie să-și rezolve problemele, nu merg la primărie ca într-un salon de cosmetică să-i întinerească cineva. Sucevenii au nevoie de soluții de bun simț pentru problemele normale pe care le au. Sucevenii au nevoie ca ei să nu se mai enerveze în fiecare zi din cauza unor lucruri
pe care administrația locală, Consiliul Local deliberativ și primarul, viceprimarul ca executiv să le ofere zi de zi, astfel încât ei să aibă o viață normală, de bun simț și demnă.”

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close