Campanie pe cartiere în Vatra Dornei cu Gheorghe Flutur și Marius Rîpan

Din nou la Vatra Dornei, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a avut întâlniri pe cartiere alături de candidatul de primar, actualul viceprimar, Marius Rîpan. După ce au fost în cartierul Unirii și în cartierul Bărnărel, unde s-au întâlnit cu sute de oameni zilele trecute, de această dată, Gheorghe Flutur împreună cu Marius Rîpan și cu primarul liberal Ilie Boncheș s-au întâlnit cu gospodari din cartierul Negrești. Peste 170 de oameni au participat la discuții.

Cartierul Negrești din Vatra Dornei este cel de unde este originar primarul Ilie Boncheș. La întâlnirea la care sala a fost plină, au fost discutate realizările din Vatra Dornei și schimbarea la față sub administrația liberală. Între realizări au fost introduși peste 60 de kilometri de rețea de apă și canalizare și 32 de kilometri de rețea de gaze naturale. Toate școlile și cele două licee din Vatra Dornei au fost modernizate, centrul civic al orașului a fost amenajat și s-au asfaltat 40 de kilometri de străzi din Vatra Dornei. În plus a fost salvat și restaurat. Cazinoul Băilor.

Gheorghe Flutur- presedinte CJ Suceava
„Omul acesta a făcut minuni, are o echipă extraordinară și cu mine face echipă și Dorna s-a schimbat la față efectiv. Calculam ieri 62 de kilometri de apă și canalizare în stațiune turistică. Dacă ne gândim cam ce era acolo, era mai mare. Eu n-am nimic cu socialiștii ce au lăsat în urmă, dar ei și-au făcut cazinou la ei acasă și mă opresc aici. Spun asta pentru că zilnic sunt atacuri și pe contrasens și nu știu ce mai au prin Dorna, îi fac în toate felurile, nu așa vor câștiga. Eu am fost ieri în Negrești, un cartier, în zona turistică efectivă, au fost vreo 180 de oameni, am stat mult cu ei de vorbă și i-am văzut foarte hotărâți să meargă cu Marius Rîpan, m-am bucurat extraordinar de mult. Nu poți să fii la infinit cârcotaș și numai să critici, să critici, să critici și lumea aș mai aduce mintea, ai mai fost și tu la butoane, mai taci sau asumă-ți și ce n-ai făcut. De-aia spun că Dorna și Boncheș a fost un om și este un om extraordinar de harnic, dar acum, practic, este epoca Dornei. Urmează Rădăuțiul, ne-am mutat pe Rădăuți.”

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close