Atleții suceveni au câștigat șase medalii la Craiova

Atleții de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc și CSȘ Rădăuți au câștigat șase medalii la cea de-a 69-a ediție a Campionatelor Internaționale ale României. Competiția s-a desfășurat pe stadionul “Nicolae Mărășescu” din Craiova.

Atleții suceveni s-au întors cu șase medalii de la cea de-a 69-a ediție a Campionatelor Internaționale ale României. Competiția s-a desfășurat pe stadionul ”Nicolae Mărășescu” din Craiova.

CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc a urcat pe podiumul de premiere prin Antonia Bodnariuc argint la 3.000 de metri plat și 3.000 de metri obstacole. Talida Sfârghiu – bronz la 800 și 1.500 de metri și Cosmin Nisoiu bronz la 3.000 de metri obstacole și record personal la 800 de metri. Toți trei sunt pregătiți de antrenoarea Erzilia Tâmpău. CSŞ Rădăuți s-a remarcat prin Ciprian Costîn. Atletul antrenat de Bogdan Roșcăneanu a obținut bronzul la 5.000 de metri.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close