Trenurile Soarelui: călătorie directă Suceava – Mangalia, în aproximativ 9 ore

CFR Călători a anunțat programul Trenurilor Soarelui, care vor circula din 14 și 15 iunie până în 8 septembrie, asigurând legături directe din numeroase orașe ale țării către litoral. Printre acestea, trenul direct din Suceava către Mangalia oferă o călătorie de aproximativ 9 ore. Trenul care pleacă din Suceava Nord la ora 20:25 ajunge la Mangalia la ora 5:32 și poate fi astfel o soluție pentru cei care doresc să ajungă pe litoral.

Trenurile Soarelui includ 30 de trenuri directe (15 dus și 15 întors), din care 14 trenuri (7 dus, 7 întors) au ca destinație sau plecare, Mangalia.

De asemenea, 36 de trenuri (18 dus și 18 întors) vor asigura legătura capitalei cu litoralul. Programul Trenurilor Soarelui este următorul:
• Satu Mare – Mangalia: Plecare 13:20, sosire 8:30. • Oradea – Mangalia: Plecare 14:54, sosire 10:18. • Sibiu – Constanța: Plecare 3:47, sosire 12:57. • Timișoara Nord – Mangalia: Plecare 17:51, sosire 9:28. • Iași – Mangalia: Plecare 21:15, sosire 6:39. • Cluj – Constanța: Plecare 10:15, sosire 23:00. Din 15 iunie vor fi și trenuri care vor asigura zilnic legătura directă București Nord – Tulcea Oraș și retur. Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul CFR Călători.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close