Conducătorii rugbiului românesc au vizitat Suceava

Conducerea Federației Române de Rugby s-a aflat joi într-o vizită oficială în județul Suceava. Cu acest prilej, președintele Alin Petrache și selecționerul echipei naționale, David Gerard, s-au întâlnit cu reprezentanții echipelor din Gura Humorului și Suceava.

Conducerea Federației Române de Rugby și membrii staff-ului tehnic al echipei naționale de rugby s-au aflat joi într-o vizită oficială în județul Suceava. Prima oprire a fost la Gura Humorului, unde principalul subiect de discuție a fost noua bază sportivă, care urmează să fie ridicată în localitate. Aceasta va avea un teren pentru rugby și fotbal, o tribună cu o capacitate de aproape o mie de locuri, o sală de sport și spații de recuperare sportivă.

Delegația condusă de președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, a asistat și la antrenamentul echipei RC Gura Humorului, ocazie cu care selecționerul ”stejarilor” David Gerard a remarcat mai mulți tineri jucători cu potențial. Următoarea oprire a fost la Liceul cu Program Sportiv Suceava, iar ziua s-a încheiat la terenul de rugby Unirea, alături de seniorii de la CSM Suceava și juniorii de la LPS Suceava.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close