Dorin Goian, dorit de suporteri la Ceahlăul

Dorin Goian este favoritul suporterilor nemțeni pentru preluarea postului de antrenor principal al divizionarei secunde Ceahlăul. Postul a rămas vacant după plecarea lui Cristian Pustai.

În vârstă de 43 de ani, Dorin Goian este favoritul suporterilor nemțeni pentru preluarea postului de antrenor principal al divizionarei secunde Ceahlăul, rămas vacant după plecarea lui Cristian Pustai. Într-un sondaj inițiat de fanii grupării de sub Pietricica cu privire la numele noului antrenor, fostul internațional a ieșit pe primul loc cu 68% dintre voturi, urmat la mare distanță de Dragoș Militaru cu 7% și Daniel Oprița cu 6%. Printre cei votați la opțiunea alții antrenori s-au mai numărat tehnicienii Claudiu Niculescu și Costel Enache.
Dorin Goian nu ar refuza o ofertă de a antrena Ceahlăul, echipă pentru care a evoluat ca jucător în perioada 2002-2003. ”Ceahlăul este povestea frumoasă ce mă leagă de acest oraș.

“Am avut un colectiv senzațional cu jucători adevărați de fotbal deveniți mai apoi prieteni cu care încă mă întâlnesc. Da, normal că aș fi deschis la discuții și la o eventuală propunere. Piatra Neamț va avea tot timpul un loc special în inima mea”, A spus Dorin Goian. Acesta a explicat motivul pentru care nu a antrenat după plecarea de la Foresta, echipă învinsă în barajul de promovare în Liga a II-a din primăvara trecută chiar de Ceahlăul. ”Pentru că nu am primit nicio ofertă care să mă intereseze atât de mult. Au existat oferte doar de la echipe de Liga a III-a pe care le-am refuzat. Am suferit mult după ratarea promovării, ne doream mult acest lucru, dar nu a fost să fie. Din păcate am pierdut cel mai important meci din toate duelurile dintre cele două echipe, dar ăsta e fotbalul, de asta e frumos,” a declarat Dorin Goian.

Posesor al licenței pro, acesta a antrenat până acum Bucovina Rădăuți între 2017-2020 și în două rânduri Foresta Suceava, în 2020 și între 2022 și 2023.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close