Teodora Munteanu critică proiectul de urbanism de pe strada Vasile Bumbac

Viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu, și-a exprimat rezervele față de proiectul imobiliar propus pentru strada Vasile Bumbac și susține că nu îndeplinește criteriile de calitate. Teodora Munteanu, care candidează ca independent pentru primăria Sucevei, a subliniat necesitatea unor zone pietonale și spații de loisir pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale cetățenilor. Ea a sugerat achiziția de terenuri de către primărie și organizarea de concursuri de soluții pentru dezvoltarea urbanistică.

Consiliul Local Suceava va dezbate vineri pe 31 mai reglementările Planului Urbanistic Zonal propus de dezvoltatorul imobiliar, care dorește să construiască un complex rezidențial pe strada Vasile Bumbac. Proiectul prevede construirea unui bloc de locuințe și servicii, cu structura subsol, parter și mai multe etaje, cu o înălțime maximă de 26 de metri și o suprafață construită la sol de 3810 m2, care include 250 de locuri de parcare. Vice-primarul Teodora Munteanu, care candidează ca independent pentru primăria municipiului Suceava, a criticat proiectul pentru că nu ar răspunde nevoilor actuale ale zonei centrale, afectată deja de străzi subdimensionate și lipsa locurilor de parcare.

Teodora Munteanu- candidat primăria Suceava
“Nu cred în masivitatea construcției, în accesibilitatea ei publică, fără spații de loazir și fără a oferi cetățenilor din zonă o îmbunătățire a situației existente în acest moment prin implementarea acestei investiții. A declarat Teodora Munteanu că nu are nevoie de nevoie de nevoie de nevoie de nevoie. Teodora Munteanu a accentuat necesitatea unor zone pietonale și spații de loazir pentru a le oferi cetățenilor o îmbunătățire reală a condițiilor de trai.”

De asemenea, Teodora Munteanu a sugerat ca primăria să achiziționeze terenuri cu potențial de dezvoltare și să organizeze concursuri de soluții pentru investițiile necesare comunității. Ea avertizează asupra riscului unui urbanism fără urbanitate și a unui consiliu local care nu răspunde adecvat nevoilor cetățenilor. “Riscăm să obținem urbanism fără urbanitate, consiliul local fără adresabilitate la probleme locale și într-o opacitate totală față de cetățeni, perfect legal, dar perfect imoral”, a concluzionat Teodora Munteanu printr-un comunicat de presă în care a adăugat că votul de vineri din consiliul local va avea un impact major asupra administrației locale, prezente și viitoare. La final, ea a îndemnat cetățenii să-și folosească votul din iunie pentru alegeri lideri care să-i reprezinte, adevărat.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close