”Dezbatere” inopinată între candidații ADU și S.O.S la primăria Suceava

Cu pancarte cu lozinci despre schimbare, candidați și simpatizanți ai Alianței Dreapta Unită, în frunte cu Marian Andronache, au mărșăluit pe străzile municipiului Suceava din centru până în cartierul Obcini și înapoi. Evenimentul a fost perturbat de prezența contracandidatului de la S.O.S România.

Momentul în care candidații și susținătorii Alianței Dreapta Unită se aflau la declarații pe esplanada casei de cultură a fost perturbat pe toată durata de Andrei Necsulescu, candidatul SOS România, care a vociferat într-o transmisiune live în online. El s-a plâns că nu are loc dezbaterea publică cu candidații la primăria Suceava.

Marian Adronache- candidat ADU la primăria Suceava
“Am lansat provocarea pentru dezbatere atunci câteva zile pentru că suntem candidații mei la fructele din Alianța Română, dar regret că astăzi niciunul dintre contra candidații mei nu a ales să vină pentru a vorbi despre Suceava așa cum este ea.”

În cele din urmă, candidatul Alianței Dreapta Unită a făcut o scurtă declarație.

Marian Adronache- candidat ADU la primăria Suceava
“Suntem pregătiți să ne apropiem. Ne apucăm de treabă și realizăm tot ce v-am prezentat în programul nostru de campanie. Ne vedem duminică la vot și împreună schimbăm destinul orașului nostru.”

În a doua parte a evenimentului cu pancarte și lozinci despre schimbare, candidați și simpatizanți ai Alianței Dreapta Unită, în frunte cu Marian Andronache, au mărșăluit pe străzile municipiului Suceava din centru până în cartierul 85 și înapoi. Nu uitați să vă abonați la canal, să vă mulțumim pentru vizionare și să vă mulțumim pentru vizionare.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close