Reacție la acuzațiile de fraudă electorală

Reprezentanții AUR Suceava au reacționat la acuzațiile de la nivel național care se aduc unor membri ai partidului AUR. Este vorba despre acuzațiile de fraudă electorală la adresa liderului AUR, George Simion, și a candidatului Silvestru Șoșoacă.

“Denunțăm această campanie de denigrare și atacul profund mârșav pe care Partidul Comasat Român îl aduce împotriva membrilor și simpatizanților aur, prin acțiunile declanșate ieri, o acțiune care are menirea de a intimida și de a descuraja membrii aur. Mesajul nostru este unul cât se poate de ferm, nu ne vom lăsa nici intimidați, nici speriați, lupta noastră este una asumată, o vom duce până la capăt, până la izbândă. Românii și-au pus toată încrederea în noi și suntem aici ca să le dăm toate asigurările, că vom duce lupta în așa fel încât să îi facem să fie mândri de noi, că îi vor reprezenta până la sfârșit cu cinste și că nu curajul e cel care ne lipsește, ci până la informare.”

Reacția vine după ce parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a anunțat că procurorii fac cercetări în cazul liderului unei formațiuni parlamentare care ar avea calitatea de deputat. Procurorii susțin că în aprilie 2024 el i-ar fi instigat pe mai mulți membri ai formațiunii sale politice să falsifice mii de liste de semnături necesare de punerii de către un candidat independent a candidaturii pentru alegerile pentru Parlamentul European. Procurorii nu au dat nume, presa națională a stabilit că ar fi vorba despre
George Simeon și Silvestru Șoșoacă. Conform acuzațiilor, pe listele de susținători pentru Silvestru Șoșoacă ar fi fost trecute date reale copiate de pe listele completate anterior de membrii formațiunii politice, apoi semnăturile ar fi fost falsificate.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close