Se încheie lucrările în zona Pieței Mici din municipiul Suceava

Administrația locală din Suceava este pe punctul de a finaliza lucrările pe Aleea Saturn, din cartierul George Enescu. Un nou covor asfaltic, accesul la scările de bloc și aleile au fost refăcute, dar și noi parcări de reședință.

Deranjul în această zonă a municipiului Suceava a început odată cu lucrările la Piața Mică și a continuat cu Aleea Venus, iar acum se încheie odată cu finalizarea lucrărilor la Aleea Saturn.

Lucian Harsovschi- viceprimar municipiul Suceava
„Finalizăm o nouă stradă și o nouă zonă de reabilitat, vorbesc de cartierul George Enescu și când mă refer la zonă, mă refer la toată zona cuprinsă între strada scurtă și strada Universității, Aleea Saturn și Aleea Venus, care este finalizată. Astăzi vorbim de covor asfaltic nou, vorbim de trotuarele făcute, de acces la scări de bloc, de bănci, dar foarte important și de parcări de reședință. Oamenii din zona au suferit destul de mult pentru că au fost lucrările la Piața Mică, dar atât, gata, s-a terminat, se finalizează aceste lucrări și cei din zonă beneficiază deja de programul de modernizare a Sucevei de la scara blocului.”

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close