Suceava va avea echipă de Liga a III-a din toamnă. Declarații exclusive la Ediție Specială

Suceava va avea echipă de fotbal în Liga a III-a din acest sezon. Informația a fost oferită de Ion Lungu, în premieră la Ediție Specială, cu Cătălina Biholar. Este vorba despre preluarea unei echipe care deja se află în Liga a III-a și care ar putea fi transferată la Suceava pentru a putea fi finanțată de la municipalitate. Tot la Ediție Specială, Ion Lungu a vorbit și despre noul stadion al Sucevei.

Authors

 • Televiziunea Intermedia

  Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

 • Cătălina Biholar

  Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un comentariu

 • Ioan-Cristian Acum 3 săptămâni

  Cătălina Biholar☝️
  Dacă tot faci reportaje cu Primarul????
  SĂ FIE ADEVARATE????
  NU SĂ MINTĂ LUMEA????????????
  AI ȘTERS COMENTARIUL????
  DAR,DE PE CELELALTE SITURI CE AI SĂ FACI?
  SĂ stie lumea adevarul☝️

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close